Freestylefabriken

08 Sep Freestylefabriken

Freestylehjältarna nöter sina trick liksom de nöter på sina prylar. Jag har aldrig sett mer slitna saker än Eriks utrustning. Jag har sällan heller sett en sådan sportslig dedikation. Och varför skulle inte grejorna vara just slitna? Alla timmar som lagts i Fiskebäck, Bonaire – och gud vet var – har sakta lärt muskelminnet perfektion och grejorna att veta hut. Möt fiskebäcks egen demolition man igen, Erik Håkman, S-1988.

.

Kommentera

4 Comments
 • Håkman
  Posted at 11:26h, 10 september

  Inte mycket mer än att tacka och ta emot när Fredrik håller i kameran faktisk, allt jag behöver göra är att hoppa runt lite… Det är alltid gött snack på stranden också, mycket viktigt.

  För alla som inte känner till det så måste det sägas att Fiskebäck är där det händer; det ni ser på bilderna är sånt som går ner på daglig basis i viken. Jag kan inte nog understryka hur bra det var dagen till ära, men av mina dryga 100 surfdagar denna sommaren är det en stark topplacering.

  Var beredda på mer ännu tyngre grejer i framtiden – nästa gång Fredrik polerar linsen och jag drar på ny nedhalstamp, då blir det åka av.

  Angående utrustningen: Hjälp mig!!!

  Håkman out

 • Fredrik
  Posted at 15:00h, 10 september

  Tack och snyggt seglat, alla vet det men ingen stelbent gammal gubbe vill ge ynglingar credits i onödan, och klart att i den bästa av världar skulle du få välförtjänt understöd, hade du kunnat acceptera helt avsaknad av glädje i idrotten hade du kunnat vara motsvarande tennismiljonär…..men du har ju valt glädjen främst.

 • Kamerafodral
  Posted at 14:34h, 12 september

  Det låg ett kvarglömt kamera eller linsfodral i klubbstugan i söndags.

 • Fredrik
  Posted at 08:08h, 13 september

  Tack för påminnelsen jag uppskattar det kan det förvaras med en notis så plockar jag upp det!!

Post A Comment